napalmcookie 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2018 1. Nick z gry:napalmcookie 2. Data otrzymania bana:20.08.18 12:32 3. Screenshot z informacją o banie:nwm jak to sie rb 4. Sytuacja oraz powód otrzymania bana:mk 5. Dlaczego miałbyś dostać UB?:chciałbym dostać ub dlatego ,że ja mam aby 1 konto i chcę na nim grać przysięgam na boga, że nigdy nie założe innego konta a napalmcookie to premka nowa o której zapomiałem że ją mam a potem zacząłęm na niej grać nigdy nie chciałem założyć innego konta proszę chociaż dla cb GeorgerPL już dawno temat skończony ale rozwać ale nie zwracaj uwagi na date nie chcę grać na innych serwerach bo nie ma takich sg sky warsów bed warsów idt \ 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skidrown 481 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2018 Widzę, że to co napisał Administrator nie dotarło do ciebie. Nie dostaniesz UB a pisanie kolejnych próśb o unbana' będzie skutkowało kolejnymi konsekwencjami. ZAMYKAM 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach