sandaczeq 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2018 1. Nick z gry: Sandaczeq_ 2. Data otrzymania bana: Od 28.10 do 10.10.2018 3. Screenshot z informacją o banie: 4. Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Bana dostałem po wyłączeniu gry, za multikonto. Przepraszam za dzisiejszy incydent na czacie. Zrozumcie mnie. Dostałem bana nie słusznie i nie widziałem jak się w tej sprawie zachować. Jestem nowym graczem. Sorka Byku. Jeśli dostanę szansę wykorzystam ją :/ 5. Dlaczego powinieneś dostać ub?: Dostałem bana niesłusznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BYCZEK 387 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2018 A screen z informacją o banie to gdzie? 24h na dodanie. @down Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandaczeq 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2018 (edytowany) I jak? Edytowano Październik 10, 2018 przez sandaczeq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandaczeq 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2018 Mogę ub? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BYCZEK 387 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2018 Ostatni post nie był potrzeby, przeglądam forum. http://cubegame.pl/profil/Sandaczeq_ Konto nie ma bana, wystarczy zrestartować router! Gdy dalej będzie informacja to wejdź na teamspeaka (ts.cubegame.pl). Zamykam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach