komvcixx 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2018 Witam. Piszę w sprawie niesłusznego zbanowania mnie na serwerze. Otóż zostałam zbanowana bezpodstawnie za "wulgarny nick" na bed wars. Dlatego proszę o odbanowanie mojego konta - komvcixx, ponieważ wulgarnego nicku nie miałam i nigdy mieć nie będę. Dziękuję i liczę na odbanowanie, abym dalej mogła grać. Miłego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fabiano 82 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2018 Witam! 24h na dostosowanie się do wzoru! 1. Nick z gry: 2. Data otrzymania bana: 3. Screenshot z informacją o banie: 4. Sytuacja oraz powód otrzymania bana: 5. Dlaczego miałbyś dostać UB?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borys508 1 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2018 Dostosuj się do wzoru Popieram Odpowiedź Fabiano122 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PolskaSowa77 27 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2018 Zalecane jest dostosowanie się do wzoru który podał Fabiano powyżej. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zyfrilka 159 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2018 Czas na dostosowanie się do odpowiedniego wzoru minął... Zamykam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach