-
Podobna zawartość
-
Przez KacpiXMineCraft
Witam chciałbym dostać rangę YouTuber, Mój kanał: https://www.youtube.com/channel/UCTdVnaCs7KsP9mRbKSXbv5w
Mam tam 26 subskrybcji nie długo będę miał 27 Proszę o przyjęcię mnie do Youtuberów
Mój nick KacpiXMineCraft
Pozdrawiam
Kacper
-
Przez FiuZdi1
1.Nick z gry:FiuZdi
2.Data otrzymania bana:2014-06-01
3.Screenshot z informacją o banie:Nie chce mi sie robić ss więc przepisze Zbanowany permamentnie przez natala_PL. Powód Kill aura papa na spawnie
4.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:dostałem bana za to ze kilkałem LPM czyli do niej machałem
5.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Bo kupiłem dziś vipa i chce se pograc i ban za machanie WTF TA ADMINA PROSZE O USUNIĘCIE JEJ
-
Przez Moror12
Nick: Moror12
Propozycja: Nowa Klasa
Tryb: SCB
Klasa: Iron Golem
Sztabka Zelaza sharpness 2 oraz knock 1
szary napiersnik prot 1, glowa golema,spodnie prot 1,czarne buty prot 2 i feather falling 4
potka regeneracji 10 s
efekt slowness 1 aż do końca rundy
klasa ma być Darmowa
:ph34r: :ph34r:
-
Przez TVMinecraft001
Nick z gry: TVMinecraft001
Nick oskarżonego: KrolMieszkoIII , Musiol_PL , GrandessPL
Data - 28.04.2014
Przebieg zdarzenia - Mam słabą pamięć, nie mogę tego dokładnie opisać.
Dowody - Brak.
Opis :
Witam.
Piszę ten post, gdyż chcę prosić o Unban.
Bana dostałem niesłużnie, gdyż nic nie zrobiłem.
Na początek dostałem bana permanentnego za "obrazę" gracza "KrólMieszkoIII", a potem Musiol_PL zmienił na tydzień.
Nie obrażałem tego gracza, tylko uznałem, że jego skin do nicku nie pasuje i obraża nasz kraj (pewnie wszyscy się śmieją i nikogo to nie obchodzi lecz mnie tak) Screeny dawno zgubiłem. Lecz nie obrażałem jego osoby.
Musiol, możesz sobie uważać inaczej, lecz nawet na jego screenach nie było powiedziane, że go obrażałem
Tak, przeklinałem, lecz za przeklinanie nie można dostać bana. Po za tym cenzuruję.
Jeśli ktoś planuje mi dać bana za przeklinanie (dobre sobie) to proszę też zbanować GrandessPL. Dowody? Screeny od KrolMieszkoIII.
~TVMinecraft001
Stały Gracz(?)
Link do tematu gracza KrolMieszkoIII
http://skyblock.pl/index.php?/topic/17434-skarga-tvminecraft001/
EDIT:
Dlaczego oskarżam Musiol_PL?
Ponieważ to on dał mi niesłusznie bana.
-
-
Kto przegląda 0 użytkowników
Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-