Tajt 13 Napisano Listopad 29, 2020 Napisano Listopad 29, 2020 (edytowany) Nazwa trybu: Bedwars Nazwa mapy: Rzeka (?) - Do przedyskutowania Nick osoby/osób budujących: Tajt Opis mapy: Mapa, oprócz tego co widoczne, przedstawia prostą i szybką rozgrywkę. Mapa ma być prosta i bez niepotrzebnych dekoracji, które blokują gracza. Mapa nie jest duża i o to chodzi, bo mapa jest na szybką grę i bez potrzeby budowania się pół godziny, wykorzystując stak wełny, aby dostać się do przeciwnika. Link do zdjęć: https://imgur.com/a/FhZjjjJ Edytowano Listopad 29, 2020 przez Tajt 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajt 13 Napisano Listopad 29, 2020 Napisano Listopad 29, 2020 Nie będę dodawać żadnych bardziej zdetalowanych spodów wysp, bo dla mnie to brzydkie. 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Japonk86 47 Napisano Listopad 29, 2020 Napisano Listopad 29, 2020 Mi się podoba. Tak 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jankowskyy 43 Napisano Listopad 30, 2020 Napisano Listopad 30, 2020 Mi również się podoba Tak 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LightningPl 2 Napisano Listopad 30, 2020 Napisano Listopad 30, 2020 (edytowany) Wydaje mi się że przerwy pomiędzy wyspami z diamtentami a wyspami z szmaragdami są za małe lecz i tak jestem za dodaniem. Edytowano Listopad 30, 2020 przez LightningPl 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ananas13333 7 Napisano Listopad 30, 2020 Napisano Listopad 30, 2020 Mapa jest ciekawa, jednak przerwy między wyspami diamentów a wyspą emeraldów są za małe. NEUTRAL/TAK 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajt 13 Napisano Listopad 30, 2020 Napisano Listopad 30, 2020 3 godziny temu, LightningPl napisał: Wydaje mi się że przerwy pomiędzy wyspami z diamtentami a wyspami z szmaragdami są za małe lecz i tak jestem za dodaniem. Proszę, abyś przeczytał opis mapy 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tutusiek 3 Napisano Listopad 30, 2020 Napisano Listopad 30, 2020 Mapa Jest Spoko Ale Te Przerwy Między Diamentami A Emeraldami Są Za Małe I Te Doły Wyspy Są Za Płaskie Lepiej By Były Spiczaste. Jak Poprawisz Bendę Na TAK , Ale Teraz NEUTRAL. 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajt 13 Napisano Listopad 30, 2020 Napisano Listopad 30, 2020 1 minutę temu, Tutusiek napisał: Mapa Jest Spoko Ale Te Przerwy Między Diamentami A Emeraldami Są Za Małe I Te Doły Wyspy Są Za Płaskie Lepiej By Były Spiczaste. Jak Poprawisz Bendę Na TAK , Ale Teraz NEUTRAL. Totalnie nie czytasz opisu mapy. 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ananas13333 7 Napisano Listopad 30, 2020 Napisano Listopad 30, 2020 @Tajt to jasne że gra musi byś dynamiczna jednak uważam że minimalny odstęp pomiędzy wyspami diamentów a wyspą emeraldów powinien wynosić taką odległość jak na mapie grzybowej. W przypadku tej mapy na wyspę emeraldów można się dostać przy pomocy double jumpa. 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajt 13 Napisano Listopad 30, 2020 Napisano Listopad 30, 2020 1 godzinę temu, ananas13333 napisał: @Tajt to jasne że gra musi byś dynamiczna jednak uważam że minimalny odstęp pomiędzy wyspami diamentów a wyspą emeraldów powinien wynosić taką odległość jak na mapie grzybowej. W przypadku tej mapy na wyspę emeraldów można się dostać przy pomocy double jumpa. Uwierz mi że nie, odległość jest większa, niż to wygląda na obrazku. Poza tym, jakbym dał wyspę diamentową dalej od środka, to musiałbym też przesunąć wyspę gracza, a więc od sąsiada do sąsiada jest większa odległość, a uważam że 40 klocków to w zupełności wystarczająca ilość do sąsiedniej wyspy. 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thelogin123 158 Napisano Listopad 30, 2020 Napisano Listopad 30, 2020 Mapa ma swój klimat i bardzo mi się to podoba. Bez żadnych denerwujących bloków, które utrudniały by rozgrywkę. Jedyna rzecz, która mi się nie podoba to spód wysp. Jest płaski, mógłbyś zrobić jakieś szpice o wiele lepiej by to wyglądało. Jestem za Dodaniem Mam nadzieje, że nie da się doskoczyć 2jumpem z diaxów na emeraldy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rivaser 191 Napisano Grudzień 1, 2020 Napisano Grudzień 1, 2020 Tak jak osoby wyżej, popraw spód wyspy i będzie git, tylko mam złe przeczucie co do tej "dynamicznej mapy" i obawiam się, że Administracja może jej nie przyjąć. Mimo wszystko jestem za dodaniem 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xM4jky 60 Napisano Grudzień 16, 2020 Napisano Grudzień 16, 2020 Wszystko ladne, szczegolnie wyspy graczy, ale emerealdy nie pasuja. Ta wyspa jest za mala i nie pasuje do stylu cubegame, ktory ma zawsze zabudowane mapy. Przez to kazdy widzi innych graczy, co troche zepsuje sens, poniewaz gracze zamiast sie ulepszac bedą rushowali. Jezeli zmienilbys srodek to pomyśle, póki co NIE 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajt 13 Napisano Grudzień 17, 2020 Napisano Grudzień 17, 2020 22 godziny temu, xM4jky napisał: Wszystko ladne, szczegolnie wyspy graczy, ale emerealdy nie pasuja. Ta wyspa jest za mala i nie pasuje do stylu cubegame, ktory ma zawsze zabudowane mapy. Przez to kazdy widzi innych graczy, co troche zepsuje sens, poniewaz gracze zamiast sie ulepszac bedą rushowali. Jezeli zmienilbys srodek to pomyśle, póki co NIE Niech ruchują. 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xM4jky 60 Napisano Grudzień 17, 2020 Napisano Grudzień 17, 2020 3 godziny temu, Tajt napisał: Niech ruchują. To zmieni styl bedwarsow cubegame'a, bedzie to hypixel, gdzie rozgrywka trwa max 10minut. Zbyt odbiega to moim zdaniem. Oceny dalej nie zmienie 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajt 13 Napisano Grudzień 17, 2020 Napisano Grudzień 17, 2020 1 godzinę temu, xM4jky napisał: To zmieni styl bedwarsow cubegame'a, bedzie to hypixel, gdzie rozgrywka trwa max 10minut. Zbyt odbiega to moim zdaniem. Oceny dalej nie zmienie No tak, bo lepiej grać pół godziny w rozwalanie 8 łóżek 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xM4jky 60 Napisano Grudzień 17, 2020 Napisano Grudzień 17, 2020 16 minut temu, Tajt napisał: No tak, bo lepiej grać pół godziny w rozwalanie 8 łóżek Gra jest ciekawsza, jezeli chcesz grac w 5 minut to zapraszam na skywarsy 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajt 13 Napisano Grudzień 27, 2020 Napisano Grudzień 27, 2020 Dnia 17.12.2020 o 1:57 PM, xM4jky napisał: Gra jest ciekawsza, jezeli chcesz grac w 5 minut to zapraszam na skywarsy Gra jest ciekawsza grając pół godziny? XD Ciekawe jest budowanie się 1000 bloków do wyspy sąsiada? Jeśli ktoś potrafi się bronić, a tym bardziej jeśli jest kilka dobrych graczy na jednej mapie, to gra będzie dłuższa, to nie mapa sprawia, że gra jest krótsza, a gracze A skywarsy również mają zbyt duże mapy 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zugi 55 Napisano 6 Styczeń Napisano 6 Styczeń Na tak, szybka gierka to jest to 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
premedytacja 3 Napisano 6 Styczeń Napisano 6 Styczeń (edytowany) Mapa jest dość ciekawie zrobiona i estetyczna.Przyjemna dla oka. na tak Edytowano 6 Styczeń przez premedytacja 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajfunowyren 102 Napisano 7 Styczeń Napisano 7 Styczeń Zamysł szybkiej mapy podoba mi się. Mapa prosta i przejrzysta. Podoba mi się i oceniam na neutralnie / tak z plusem. 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alunee 61 Napisano 7 Styczeń Napisano 7 Styczeń Według mnie mapa jest dobra i raczej nic nie trzeba zmieniać. Moja opinia to TAK 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cassjosiema 12 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Fajna ta mapa, najlepsze według mnie to że szybkie areny by były. Chętnie ją zobaczę na serwerze za dodaniem 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty